Om Hemligt valv

Hemliga valv har utformats för att skydda konfidentiell information mot obehörig åtkomst. Ett hemligt valv är ett datalagringsutrymme på din dator som du kan låsa eller låsa upp med hjälp av ett lösenord som bara du känner till. Du måste ange lösenordet för att ändra filer som lagras i ett hemligt valv. Om du anger ett ogiltigt lösenord tio gånger i rad blockeras åtkomst till det hemliga valvet i en timme.

Om du förlorar eller glömmer lösenordet, kommer du inte att kunna återställa dina filer.

För att skapa ett hemligt valv använder Kaspersky Small Office Security datakrypteringsalgoritmen AES XTS med en nyckellängd på 56 bitar.

Om FAT32-filsystemet används på din dator kan du skapa hemliga valv som inte är större än 4 GB.

Se även:

Flytta filer till ett hemligt valv